top of page

Acerca de

Coaching 

Je bent hier, en je wilt daar naartoe.

Wat het ook is waar je van droomt, lekker in je vel en fit zijn, je droomleven of droombaan, minder stress, meer balans en geluk in je leven, je kunt het waar maken. 

Onze hersenen werken op een wonderlijke wijze. Wanneer we leren hoe, dan kunnen we het in ons voordeel gebruiken. Ineens wordt de weg waar je naartoe wilt helder en veel makkelijker. Je kunt ervan genieten en voor je het weet ben je er.

Onafhankelijk van hoe gemotiveerd je bent, helderheid, consistentie en zelfvertrouwen zijn onmisbare ingrediënten. En als je die ingrediënten gebruikt in wie je bent, wat je denkt en wat je doet, behaal je resultaat.  

Breathe, move, grow.

Ik ben hier voor je. Waar ik mee werk is simpel: inzicht voor helderheid, en gewoontes om de consistentie op te bouwen die je alle zelfvertrouwen brengt die je nodig hebt. Wie we zijn en ons leven, zijn het resultaat van de gewoontes die we hebben. 

 

Een gewoonte is een gedachte, gedrag, proces die zo vaak is herhaald dat het onbewust is worden. Onze gewoontes maken wie we zijn. Met de juiste gewoontes, wordt je wie je wilt zijn.

Met mijn ervaring als gecertificeerd Breathwork facilitator, meditatie, yoga en barre docente zowel als mijn 18 jaar ervaring in de financiële en business wereld, help ik je jouw eigen visie helder te maken en je gewoontes aan te passen, zodat je wat je wilt kunt bereiken. 

SohpieBreathwork-27.jpg

Let’s Work Together

Vraag je gratis 30 min discovery call aan.

Dank je wel! ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page