Hi, I'm Sophie

About

Vrouw, mama, docente, coach en financial manager. Het heeft me 38 jaar geduurd voor dat ik echt duidelijk besloten om voor mijn dromen te gaan. En sinds ik hiervoor heb gekozen ben ik niet meer te stoppen. Vol met energie, sterk, blij om hier te zijn. De manier waarop ik mijn doelen bereik is mijn doel geworden: groei.

 

De pad naar de bestemming is de bestemming.  

_1044029.JPG

Mission

Het leven is te kort om het niet volledig te leven. Wij zijn allemaal onze dromen waard. We kunnen zoveel meer dan we denken en geloven! Wij hebben allemaal de kracht en het vermogen om het leven te hebben dat we echt willen. Het zit al allemaal in ons. Mijn missie is om iedereen die kracht te laten ontdekken en het vermogen te laten groeien met simpele tools als Breathwork en Mental Fitness. 

Vision

Een van mijn grote droom is om een Mental Fitness studio te openen waar iedereen toegang krijgt naar Breathwork, meditatie, sound journeys, kristallen workshops, om te erevaren en ontdekken verschillende manieren om ons balans naar positiviteit te herstellen. En om van deze mentale workout een gewoonte van te maken die vrijheid, kracht en vermogen laten groeien.  

IMG_1803.JPG