Breathwork

Verander van binnen uit

Een actieve en meditatieve ademhalingstechniek

Beleef jouw eigen kracht met bewust ademen

Adem je vrij

Soms zitten je vast. In je hoofd, in je hart, in je lichaam, in je leven. Je voelt je beperkt. Je weet dat het anders kan, je weet dat er meer is, maar je weet niet hoe je jezelf los en vrij maakt zodat je eindelijk ruimte en rust krijgt. Zodat je eindelijke de next level kunt bereiken. 

Breathwork is een krachtige beoefening waarmee je je verbindt met de wijsheid van jouw lichaam. Het werkt ontgiftend zoveel fysiek als emotioneel. Hierdoor zal het je lichtheid, vrijheid laten voelen en je hart openen. Klaar voor diepe verandering.

Ademwerk is een actieve meditatietechniek

Een tweedelige ademhaling (anders dan alles wat je in yoga hebt gedaan) die in de buik en vervolgens in de borst gaat, zowel in als uitademen door de mond. Door continue en verbonden beweging van de adem komen vastzittende energie en emotionele blokkades vrij.

woman-with-dress-stretching-her-arms-for
Groep ademsessie

Een adem sessie is gemaakt van een korte introductie en uitleg van de adem techniek. Check-in met jezelf en intentie zetten. Daarna komt het actieve gedeelte, 25 minuten bewuste en verbonden ademhaling. De sessie eindigt met 10 minuten rust om de ervaring te integreren. 

1 op 1 ademsessie

Tijdens een individuele sessie gaan we meer diepgang kijken naar je huidige situatie fysiek, mentale en emotioneel, en waar je aan wilt werken. Ook naar je overtuigingen, hoe ze zijn ontstaan en waarmee ze vervangen kunnen worden.