top of page
IMG_1821 2.jpg

Photo:

Marijn Scheeres

Breathwork

Adem je vrij

Soms zit je vast. In je hoofd, in je hart, in je lichaam, in je leven. Je voelt je beperkt. Je weet dat het anders kan, je weet dat er meer is, maar je weet niet hoe je jezelf los en vrij maakt zodat je eindelijk ruimte en rust krijgt. Zodat je eindelijk de next level kunt bereiken. 

 

Breathwork is een krachtige beoefening waarmee je je verbindt met de wijsheid van jouw lichaam. Het werkt ontgiftend, zoveel fysiek als emotioneel. Hierdoor zal het je lichtheid en vrijheid laten voelen en je hart openen. Klaar voor diepe verandering.

Actieve meditatietechniek

Ademwerk is een krachtige, actieve meditatietechniek. Het is een tweedelige ademhaling (anders dan alles wat je in yoga hebt gedaan) die in de buik en vervolgens in de borst gaat, zowel in als uitademen door de mond. Door de continue en verbonden beweging van de adem komen vastzittende energie en emotionele blokkades vrij.

Elke keer dat je ademt, is de ervaring een beetje anders, afhankelijk van waar je je op je pad bevindt. Je ontdekt hoe krachtig je van nature bent, en dat alles al hier, in jezelf, aanwezig is.  

Beige Minimal Motivation Quote LinkedIn Banner.png
bottom of page