top of page
IMG_1821 2.jpg

Photo:

Marijn Scheeres

Breathwork

Adem je vrij

Soms zit je vast. In je hoofd, in je hart, in je lichaam, in je leven. Je voelt je beperkt. Je weet dat het anders kan, je weet dat er meer is, maar je weet niet hoe je jezelf los en vrij maakt zodat je eindelijk ruimte en rust krijgt. Zodat je eindelijk de next level kunt bereiken. 

 

Breathwork is een krachtige beoefening waarmee je je verbindt met de wijsheid van jouw lichaam. Het werkt ontgiftend, zoveel fysiek als emotioneel. Hierdoor zal het je lichtheid en vrijheid laten voelen en je hart openen. Klaar voor diepe verandering.

Actieve meditatietechniek

Ademwerk is een krachtige, actieve meditatietechniek. Het is een tweedelige ademhaling (anders dan alles wat je in yoga hebt gedaan) die in de buik en vervolgens in de borst gaat, zowel in als uitademen door de mond. Door de continue en verbonden beweging van de adem komen vastzittende energie en emotionele blokkades vrij.

Elke keer dat je ademt, is de ervaring een beetje anders, afhankelijk van waar je je op je pad bevindt. Je ontdekt hoe krachtig je van nature bent, en dat alles al hier, in jezelf, aanwezig is.  

Beige Minimal Motivation Quote LinkedIn Banner.png
IMG_3851_edited.jpg

Groeps ademsessie

Een adem sessie is gemaakt van een korte introductie en uitleg van de adem techniek. Check-in met jezelf en intentie zetten. Daarna komt het actieve gedeelte, 25 minuten bewuste en verbonden ademhaling. De sessie eindigt met 10 minuten rust om de ervaring te integreren. 

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief, dan laten we je weten wanneer de volgende is!

_1055657 (4 of 9)_edited.jpg

1 op 1

Tijdens een individuele sessie gaan we met meer diepgang kijken naar je huidige fysieke, mentale en emotionele situatie, en waar je aan wilt werken. Ook naar je overtuigingen, hoe ze zijn ontstaan en waarmee ze vervangen kunnen worden.

IMG_2235_edited.jpg

Workshop

In een workshop werken wij met een thema. We gebruiken meditatie, schrijfoefeningen en verschillende ademtechnieken. Een aansluitende ademsessie is er ook altijd bij. We nemen de tijd na deze sessie om ervaringen te delen.

Deze worden gegeven in verschillende studio's in en rond Haarlem.

 

Neem een kijkje in de agenda!

bottom of page