Mijn verhaal

Van ADHD naar actie in focus

Het begon met meditatie

Als je me 10 jaar geleden had gevraagd te gaan mediteren had ik zeker hard gelachen. Ik heb ADHD en zitten was niet voor mij. Vooral dacht ik dat ik echt niet kon. Wel geprobeerd naar een burn-out maar lukten me toen niet. 

Aantal jaren geleden toen ik hoorde dat mijn moeder ziek was en maar een paar maanden te leven nog had, kon ik in eens niet meer slapen. Naar een paar weken werd het echt een probleem en besloot ik er iets aan te doen. 

Unplug Meditation

Toen ontdekte ik Unplug Meditation, dankzij de simpele methode en het gemak werd het beoefenen dagelijks, en het duurde een week om weer in een gezonde slaapritme te komen. Ik merkte toen ook dat ik meer geduld had, meer kalmte en rust kon ervaren zelfs in de situatie van toen, en hierdoor blijheid. 

Untitled.png

Breathwork

Na meer dan 15 jaar te werken in de financiële industrie, waar stress constant aanwezig is, heeft Sophie besloten de stap te nemen en haar liefde en passie voor meditatie met de wereld te delen.

 

Na het afronden van haar meditatie docente opleiding bij Unplug Meditation, geïnspireerd door haar leraren Davidji en Suze Yalof Schwartz, is destress-lab opgesteld om meditatie te brengen op een boeiende, inspirerende en makkelijke manier, voor iedereen die het wil leren.

Comfort, gemak en simpliciteit zijn de kern van de methode die wij gebruiken en het werkt voor iedereen die zich wil committeren!

Ons doel en missie is om voor iedereen die het wil proberen, stress te verminderen, een blijer, gezonder en gebalanceerd leven te creëren. Hiervoor hebben we een breed aanbod van verschillende soorten meditaties, zodat iedereen op elk moment de passende meditatie kan vinden.

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te helpen om dagelijks te gaan oefenen, en meditatie een vast deel van hun dag

te maken, want we geloven dat hoe meer mensen mediteren, hoe beter de wereld zal worden.

Ontspan en bloei!