Ons verhaal

De drukte van het leven heeft Sophie naar meditatie geleid

Het ontstaan van Destress Lab

Haar zoektocht naar een middel om op adem te komen van de drukte van het leven, heeft Sophie naar meditatie geleid. Na meerdere ervaringen met verschillende soorten meditaties, bleek het toch, voor een drukke werkende moeder, veel tijd en soms zelfs ongemak en inspanning te kosten.

Unplug Meditation

Toen ontdekte ze Unplug Meditation, dankzij de simpele methode en het gemak werd het beoefenen dagelijks, en het duurde niet lang om van de voordelen te kunnen genieten: meer geduld, meer kalmte en rust, en hierdoor blijheid. 

Untitled.png

Eindelijk de stap genomen

Na meer dan 15 jaar te werken in de financiële industrie, waar stress constant aanwezig is, heeft Sophie besloten de stap te nemen en haar liefde en passie voor meditatie met de wereld te delen.

 

Na het afronden van haar meditatie docente opleiding bij Unplug Meditation, geïnspireerd door haar leraren Davidji en Suze Yalof Schwartz, is destress-lab opgesteld om meditatie te brengen op een boeiende, inspirerende en makkelijke manier, voor iedereen die het wil leren.

Comfort, gemak en simpliciteit zijn de kern van de methode die wij gebruiken en het werkt voor iedereen die zich wil committeren!

Ons doel en missie is om voor iedereen die het wil proberen, stress te verminderen, een blijer, gezonder en gebalanceerd leven te creëren. Hiervoor hebben we een breed aanbod van verschillende soorten meditaties, zodat iedereen op elk moment de passende meditatie kan vinden.

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te helpen om dagelijks te gaan oefenen, en meditatie een vast deel van hun dag

te maken, want we geloven dat hoe meer mensen mediteren, hoe beter de wereld zal worden.

Ontspan en bloei!